Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Tapet og vægbeklædning hos Farve X-perten

Søger du vægbeklædning, som du skal bruge i dit hjem eller til din virksomhed? Vi skaffer vægbeklædning hjem fra alle de kendte tapetleverandører i Danmark. I vores sortiment kan du derfor finde produkter fra bl.a. Tapet Compagniet, Juvita, Dahls, Mandrup-Poulsen, Tapet-Forum samt C. Flauenskjold. Deres produkter lever alle op til høje kvalitetsstandarder, hvorfor

 

Et bredt udvalg i høj kvalitet

Vi sikrer dig et bredt og omfattende udvalg, som også byder på høj kvalitet. Det gælder både i forhold til tapet, fototapet, fotostat, miljøvæv, profideco, rutex, savsmuldstapet samt filt og væv.

Vi har et stort udvalg af både grundet og ugrundet filt i forskellige størrelser (for eksempel 80 g. og 130 g.). Endvidere tilbyder vi ugrundet såvel som grundet glasvæv (160 g.) samt savsmuldstapet. Eftersom vi også sælger disse produkter til professionelle malermestre, kan du trygt stole på, at vi kun tilbyder den bedste kvalitet på markedet.

Vi har et stort udvalg af de flotte miljøvæv, som i dag fås med mange forskellige motiver, mønstrer og farver. Tapeter fås i flere slags, eksempelvis 3D, tavle-tapet, kork, isolerende-tapet, stiltapet med børne-motiver, beton-look, murstensvægge i mange forskellige farver samt skumtapet.

 

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du vide mere om vores udvalg af tapet samt vægbeklædning, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82 eller skrive en e-mail til odense@farvexperten.dk. Vores servicemindede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål samt give et uforpligtende tilbud.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butikker over hele Fyn. Dem finder du i Odense, Ringe, og Svendborg, hvor vi står klar til at tage imod både professionelle kunder samt amatører.

Kontakt os