Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Book Gardinbussen nu

Da vi går meget op i kvalitet, har vi valgt Faber, som vores leverandør. Faber har skræddersyet løsninger de sidste 100 år og deres produkter bliver produceret i Danmark. I kan se deres udstillingsvinduer i vores butikker i Ringe og Svendborg.

Det betyder at vi ikke har færdige gardiner i butikken, det er en bestillingsvare. Derfor tilbyder vi gratis opmåling på HELE Fyn, vi tager de ønskede emner og farver med og andet relateret, for at give nogle valgmuligheder.

Når vi har målt op og i har valgt stof, produkt og farve. Da bestiller vi jeres ordre hos Faber. Faber producere selv gardinerne i hånden.

Der findes mange forskellige muligheder inden for solafskærmning bl.a.

  • Rullegardiner
  • Multishade
  • Plissegardiner
  • Duette
  • Lamelgardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Persienner

Så er du i tvivl om, hvilken solafskærmning du er interesseret i, så læs videre nedenfor.

 

 

Rullegardiner

er et klassisk Faber produkt

Faber rullegardiner er den ideelle løsning til din indretning, hvis du går efter et stramt og moderne udtryk i dit hjem. Fabers kollektion indeholder et væld af unikke danske design i både klassiske farver og med moderigtige strukturer. Desuden forhandler vi spændende trendstoffer med flotte mønstre og et udvalg af stærke farver, der kan give dit hjem et nyt udtryk. 

Kig ind og bliv inspireret af de flotte rullegardiner, vælg en favorit og køb dit rullegardin idag.

Rullegardin til mørklægning

Vågner du, når solen skinner ind af vinduet om morgenen? Eller har du brug for at skærme for lyset, når du skal se film i fjernsynet? Så kom og se de moderne rullegardiner med mørklægningseffekt. Vi har et udvalg af både mørke og lyse mørklægningsgardiner samt stoffer med unikke mønstre, så du kan finde netop det gardin, der matcher looket i dit hjem. 

Ønsker du i stedet et rullegardin, hvor du får lyset ind og skærmer for indkig, samtidig med at du stadig kan fornemme, hvad der foregår udenfor? Så kan du overveje et rullegardin i transparent eller semi-transparent stof, der lader lyset komme ind og samtidig giver dig lidt privatliv. 

Lette ensfarvede gardiner eller sprælske og farvemættede mønstre? Bestil et gardin i netop det stof, der understreger din personlige stil.

Faber rullegardiner med eksklusiv frontprofil

Fabers rullegardiner er unikke med intense farver og høj kvalitet. Sammen med dit gardin får du en eksklusiv frontprofil, der smukt skjuler gardinet, når det er rullet op. Det giver et elegant helhedsindtryk uden den store gardinrulle, som mange rullegardiner ellers giver, når de er rullet op. 

Har du overvejet et rullegardin med motor, men tøvet ved tanken om de mulige støjgener? Fabers rullegardiner har en særlig støjsvag betjening samt en optimal bremseevne, så selv store gardiner bliver i den position, du ønsker.

Hvis du ønsker et rullegardin, kan det desuden tilpasses med dekorationsbånd eller et lækkert nedtræk. Kontakt os og hør mere.

Rullegardiner til børneværelset

Glæde har været inspirationskilden til Fabers kollektion af gardiner til børneværelset. Skab stemning og energi med rullegardiner i transparente, tætvævede eller mørklæggende stoffer med kulørte farver og udtryk til de mindste og de større børn. 

Tag et kig på udvalget i vores butik og lad eventuelt ungerne være med til at vælge, hvilket udtryk de foretrækker.

 

 

Multishade

En enkel løsning med flere behov

Faber Multishade et er eksklusivt gardin med mange finesser. Gardinet er med til at skabe ro og harmoni til hjemmet, og er velegnet til de fleste rum.

Når gardinet trækkes helt op, vil der være fuld udsyn med masser af lys. Skal lyset brydes, trækkes gardinet helt ned, og er derved helt lukket.

Med en lille fiks betjening vil der være mulighed for at regulere mængden af sollys. 

Tekniske detaljer

Teknikken bag Faber Multishade er enkel. Gardinet består af to lag tekstil med transparente striber. Forskydes de to lag tekstil, lukkes lyset helt ude, men samles de, vil gardinet have transparente striber, som tillader lysindfald.

Faber Multishade med eksklusiv profiler samt kassetter

Faber Multishade kan monteres på monteringsprofil, hvilket er med til at vise enkeltheden i selve gardinet.

Ønskes der med frontprofil eller kassette, kan dette være med til at give ro i vinduet, da de kan rumme hele gardinet, når gardinet er trukket helt op. Derudover beskyttes gardinet mod støv og snavs.

Faber Multishade kan derudover afsluttes med en underliste i samme farve som frontprofilen eller kassetten, som samtidig kan bruges som en udsmykning af gardinet. Her vælges enten den lukkede eller standard underlisten. 

Forskellige stribe bredder

Faber Multishade fås med striber i forskellige bredder og kan derfor anvendes i vinduer med forskellige størrelser.

 

 

Plissegardin

- En let løsning

Hvis du leder efter den ideelle kombination af det funktionelle og dekorative gardin, så er Faber plissegardiner i dansk design et oplagt valg, der passer perfekt ind i den moderne indretning. 

Vi fører blandt andet plissegardiner i sorte og grå nuancer, brune toner fra nougat til chokolade og friske farver som jadegrøn og syrlig gul. Se vores store udvalg i Ringe eller Svendborg.

Skift til plissegardiner og giv dit hjem et helt nyt look med en beskeden investering.

Plissegardin med papireffekt

Fabers klassiske plissegardin i en nærmest orientalsk papireffekt giver et elegant pift til dit hjem. Gardinet ser fint og nærmest skrøbeligt ud med sit transparente look, men er i virkeligheden slidstærkt og lavet af 100% polyester.

Flotte plissegardin til specialvinduer

Vinduer i specielle størrelser eller udformninger kan i nogle tilfælde give udfordringer, når det kommer til valget af gardiner. Vores plissegardiner er super fleksible og kan monteres i de mest specielle typer vinduer såsom til skråvinduer, små vinduer i døre, buede vinduer og meget mere. 

Vi har et væld af specialmodeller, der kan tilpasses netop dine vinduestyper.

Smarte og enkelte løsninger

Der er et hav af muligheder, når vi taler om plissegardiner. Vi har mange forskellige modeller, som kan dække mange forskellige behov.

Træt af betjeningsnoren som hænger i vindueskarmen; så er Faber SmartCord® løsningen, da betjeningssnorerne altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned - Dette sker ved hjælp af et pumpesystem.

Generelt træt af betjeningssnore, som egentlig mere hænger i vejen; så er Faber BB24 en mulighed, da dette gardin betjenes ved et træk i grebet, som sidder på selve listen og derved køres gardinet med lethed til der, hvor behovet måtte være.

Mixet der giver karakter! Ønskes flere behov dækket ved et enkelt gardin, så har Faber også løsningen, vi tilbyder nemlig 2 gardinet i ét. Her sammensættes designs efter behov f.eks. mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof, eller flotte designs med ensfarvet stof - Hvis det ønskes, kan gardinet give mulighed for delvis mørklægning og ændre rummets udtryk og stemning efter behov - Mulighederne er mange. 

Faber er Danmarks førende producent af rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, markiser mv. Deres designere udvikler konstant nye moderigtige og klassiske farver og mønstre, der repræsenterer dansk design af høj kvalitet.

 

 

Duette®

- Det miljørigtige gardin

Med Duette® gardiner får du en gardinløsning, der forbedrer indeklimaet i dit hjem, giver besparelser på din varmeregning og nedsætter dit CO2-forbrug. Alt sammen kombineret med et stilfuldt design, der harmonerer godt med den nordiske indretningsstil.

Stofkollektionen til vores Duette® gardin indeholder såvel klassiske farver som mere iøjnefaldende trendfarver. Samtidig er gardinet ideelt til næsten alle vinduestyper, uanset om du har særlige høje eller brede vinduer,  vinduer med spids eller andre skæve vinkler.

Duette® plissegardiner er det energirigtige valg til dine vinduer. Bestil dem direkte i vores butikker.

Hvad er Duette® gardiner?

Vinduerne i vores hjem er den største kilde til boligens varmetab. Med Duette® gardiner kan du effektivt holde på varmen. Duette® gardiner er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette® gardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk. Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette® gardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning. Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige. Dermed er Duette® gardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Gardinet er både rart om vinteren, hvor du har lettere ved at varme rummene op, og i foråret og efteråret, hvor temperaturen kan svinge meget. Dit Duette® plissegardin er med til at sikre en jævn temperatur, hvilket er godt for indeklimaet, da radiatorerne ellers kan danne fugt, når de arbejder ujævnt. 

Skræddersyet Duette® gardin 

Duette® gardiner er et gardin fuld af muligheder. Uanset dit vindues form og placering, kan vi hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dit behov og din smag i indretning.

Træt af betjeningsnoren som hænger i vindueskarmen; så er Faber SmartCord®  løsningen, da betjeningssnorerne altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned - Dette sker ved hjælp af et pumpesystem.

Generelt træt af betjeningssnore, som egentlig mere hænger i vejen; så er Faber BB24 en mulighed, da dette gardin betjenes ved et træk i grebet, som sidder på selve listen og derved køres gardinet med lethed til der, hvor behovet måtte være.

Mixet der giver karakter! Ønskes flere behov dækket ved et enkelt gardin, så har Faber også løsningen, vi tilbyder nemlig 2 gardinet i ét. Her sammensættes designs efter behov f.eks. mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof, eller flotte designs med ensfarvet stof - Mulighederne er mange. 

Bestil Duette® gardiner hos os

Få hjælp fra din lokale Farve X-pert, hvor i sammen finder den optimale gardinløsning til  dine behov som passer til din stil og dine ønskede funktioner. Se vores udvalg i butikkerne.

 

 

Lamelgardiner

Styr på de store vinduer

Faber lamelgardiner er en ideel og moderne løsning i hjem, på kontorer og i butikslokaler med store vinduespartier. Du kan også vælge lameller til dine mindre vinduer. Uanset størrelsen får du en gardintype med yderst fleksibel justering af lys og indkig, når du vælger lamelgardiner fra vores danske virksomhed.

Vi samarbejder med en af Danmarks førende producenter af lamelgardiner, og vi har et stort sortiment, der giver dig mulighed for at vælge mellem nøddebrune lameller, koksgrå eller lyse farver, samt mellem brede og smalle lameller, alt efter hvad der matcher til din indretning.

Lamelgardin med det rette udtryk

Lamelgardiner er blevet mere og mere populære, og i dag kan du finde et væld af kollektioner, der ejer hvert sit udtryk. Find det lamelgardin, der matcher rum og omgivelser – så kan du nyde en indretning, der tilgodeser selv de små detaljer.

Lamelgardiner fra Faber giver et flot designmæssigt udtryk samtidig med en fleksibel solafskærmning blot ved at dreje lamellerne. Ønsker du at lade lyset slippe ind uden at blive blændet af solen, så er det muligt med lamelgardiner.

Ved Faber lamelgardiner er det muligt at mixe med forskellige farver, for at give gardinet kontrast. Ønskes et mere eksklusivt look, kan der vælges metalkæder som betjening og bundkæde. 

Luksuriøse lamelgardiner

Faber skræddersyer gardiner i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Den høje kvalitet giver sig blandt andet til udtryk i den nemme styring af dit lamelgardin, den lydsvage betjening og det smukke danske design af farverne. Vælg eksempelvis vores koksgrå for et maskulint udtryk eller en smuk nøddebrun til dig, der foretrækker naturmaterialer og ønsker et gardin, der kan matche en indretning i eksempelvis træ og uld.

Vælg dit lamelgardin hos Farve X-perten og få unikke løsninger på solafskærmning, hvor du kan justere lysindfaldet netop som du vil have det.

Lamelgardin i flere størrelser

Faber gardiner bliver leveret og skræddersyet på mål. Vælg mellem lameller i bredderne 63 mm, 89 mm, 127 mm eller 250 mm, alt efter hvilken stil der passer bedst til dine behov.

Find inspiration her på hjemmesiden eller kontakt os. Søger du et gardin i specifikke farvetoner, kan vi nemt rådgive dig til det rette valg.

Kontakt os i dag og kom nemt i gang med at vælge og montere dit nye lamelgardin. Vi hjælper dig godt på vej.

 

 

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner du kan stole på!

Mørklægning kan være et behov i soveværelset, børneværelset, kontoret og mange andre steder. Derfor kan mange af Fabers produkter monteres med mørklægningseffekt.
Fælles for alle mørklægningsmodeller er, at de er sammentænkt med gardinets helhed, så gardinets færdige udtryk ikke bliver tungt og mørkt. Det behøver ikke nødvendigvis at være mørke farver for at holde solens stråler ude.
Faber tilbyder derfor mørklægning i et væld af farver og mønstre.
I nogle tilfælde er mørklægningseffekten en mulighed,der kan vælges til og fra. I andre tilfælde er mørklægningseffekten integreret i tekstilet. Ønskes en optimal mørklægningseffekt skal gardinet monteres med sidelister.

Faber er en af Danmarks førende producenter af mørklægningsgardiner til de danske hjem og virksomheder. Se vores sortiment af mørklægningsgardiner og vælg mellem et utal af moderigtige farver og mønstre. Find dit favorit gardin til mørklægning og bestil det hjem fra din Farve X-pert.

Mørklægningsgardiner med kassette

Ønsker du et rullegardin med mørklægningseffekt? Så kan du vælge et rullegardin med mørklægning monteret i en kassette med sidelister, der minimerer muligheden for, at der kan slippe lys forbi dit gardin. Vælg mellem flere farver på kassetten, der enten matcher dine mørklægningsgardiner eller står i en nytænkende kontrast.

Skræddersyet mørklægningsgardin

Faber skræddersyer gardiner med mørklægning; vælg bl.a. rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner og Duette® med mørklægningseffekt.

Hvilken stil er du til? Find eksempelvis et Faber mørklægningsgardin med et diskret og maskulint grafisk mønster. Uanset din stil finder du nemt et mørklægningsgardin fra Faber, som matcher din indretning. 

 

 

Persienner

Persienner der passer

Faber har gennem årtier leveret persienner og gardinløsninger i høj kvalitet til det danske marked. Faber persienner har en særlig udstråling, og de har længe været et populært valg blandt de kunder, der ønsker effektiv solafskærmning kombineret med et effektivt og enkelt design. 

Faber har i mere end 30 år produceret skræddersyede persienner. De har med tiden kræset om detaljerne, så gardinet ser eksklusivt og lækkert ud samtidig med, at det har beholdt den gode kvalitet.

Bestil din persienne hos os og glæd dig til at opleve, hvordan den rette farve kan underbygge din stil eller ændre rummets stemning, uden at du behøver at købe nye møbler.

Persienner med mange muligheder

Mulighederne er mange, når du vælger en Faber persienne til dit hjem. Faber skræddersyr lamellerne, så de er ikke kun forbeholdt vinduer i standardstørrelse. Se nogle af de forskellige farvenuancer og vælg mellem lameller i forskellige bredder: 25 mm, 35 mm og 50 mm samt med forskellige stigebånd. Har du vinduer i særlig størrelse eller facon, så kontakt din Fave X-pert og hør mere om mulighederne for at vælge Faber kvalitetspersienner til dit hjem eller til kontoret.

Persienner i topkvalitet – også til skrå vinduer

Hos Faber er kvaliteten helt i top. Det kan mærkes allerede, når du drejer på drejestangen til dine nye persienner, som du let og fleksibelt kan justere efter mængden af dagslys. 

Når du vælger lameller i metal, så får du førsteklasses kvalitetslameller fra Faber. Hvis persienner passer til din smag og dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os og få et godt tilbud på din nye løsning til at regulere indkig og lysindfald og skabe stemning i dit hjem.

Persienne - den klassiske stil

Nye persienner kan gøre en gigantisk forskel – både ved valg af farve og bredde. Skab et personligt udtryk med Faber persienner og glæd dig til at få komplimenter fra omgivelserne. De velvalgte Faber persienner er prikken over i’et i et rum, der savner udtryk og funktionalitet. Benyt muligheden og bestil en persienne, der omfavner lokalet og gør det til et rart sted at være. 

Kontakt os og tag en snak om de mange muligheder. Herved er du sikret en Faber persienne, der lever op til dine forventninger og mere til!

Kontakt os