Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Bredt udvalg af gardiner og tæpper

Uanset om du søger omfattende gardinløsninger, pyntegardiner eller noget andet, tilbyder vi hos Farve X-perten et bredt udvalg. Vores store sortiment af gardiner afspejler forskellige designs og farver, og fællesnævneren er høj kvalitet. Kort sagt sigter vi efter at kunne imødekomme ethvert behov, både i forhold til design og størrelse.

 

En løsning til dine behov

Inden for solafskærmning tilbyder vi mange løsninger fra vores to hovedleverandører Faber og Luxaflex. Her kan vi levere alt fra den enkle mørklægning til soveværelset til den store løsning med motorstyring og automatisering, som gør hverdagen lettere og mere luksuriøs.

Du kan også vælge en klassisk gardinløsning, hvor du selv vælger stof fra Gartex, hvorefter vi får det syet til et almindeligt gardin afsluttet med en flot gardinstang eller monteret som et liftgardin – mulighederne er mange så kom ind i butikken og lad dig inspirere eller ring på  62 63 30 14 og bestil vores gardinbus.

 

Besøg Fyns største uafhængige farvehandel

Farve X-perten har fem butikker fordelt på Fyn, så du kan besøge os i både Odense, Svenborg, Ringe. I hver butik står dygtige ekspedienter klar med gode råd og vejledning, uanset hvilke type gardiner, du søger

Du kan desuden ringe til os på 62 63 30 14 og få svar på eventuelle spørgsmål. Så kan vi også aftale en tid til eventuelt besøg af gardinbussen. Vi glæder os til hjælpe dig med dit projekt!

Kontakt os