Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

DIN LOKALE EKSPERT I SOLAFSKÆRMNING


Hos Farve X-perten forhandler vi effektiv og behagelig solafskærmning. Vi fører produkter fra Luxaflex og Velux, der begge repræsenterer markedets bedste produkter. Som eksperter på området, står vi klar med kyndig rådgivning, og kan desuden tilbyde løsninger til både store virksomheder og små hjem.

 

Tilpas lyset med de bedste gardiner

De bedste gardiner leverer behagelig solafskærmning uden at forstyrre rummets æstetiske udtryk. Med PoverView-teknologi fra Luxaflex kan du selv bestemme mængden af lys i rummet. Med et produkt fra Luxaflex komplementerer dine gardiner desuden rummets stil, og du kan uden tvivl finde et passende produkt i sortimentet. Vi tilbyder bl.a. lamelgardiner, træpersienner og insektnet samt meget mere. Har du specifikke ønsker til dine gardiner, kan vi desuden tilbyde en række produkter uden for det ordinære sortiment.

Stilfuld solafskærmning til skråvinduer

Vil du have personlig og stilfuld solafskærmning til dine skrå- eller loftvinduer, kan du finde de bedste produkter fra Velux. Med et bredt designudvalg, og mulighed for adskillige funktionsmuligheder, kan du finde produkter til alverdens forskellige rum og behov. Vi står klar med erfaren rådgivning, og kan tilbyde alt fra hvide rulleskodder til mørklægningsgardiner med Star Wars-design.

 

Vil du høre nærmere?

Ønsker du at vide mere om solafskærmning, er du velkommen til at ringe på telefon 62 63 30 14. Du kan også sende en e-mail til ringe@farvexperten.dk. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe kunder fra Odense, Svenborg, Ringe og resten af Fyn.

Kontakt os