Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Maling til træ inde og ude

Vil du have flot og beskyttende maling til dit træværk udenfor og indendørs? Hos Farve X-perten tilbyder vi et bredt udvalg af træmaling og træbeskyttelse i topkvalitet. Træ kræver den rigtige behandling og belægning, hvis du ønsker at holde det flot i flere år. Med den rette beskyttelse kan udendørs træværk holde til det hårde danske vejr, og indendørs træværk bliver mere robust.

 

Træmaling til alle vejrtyper

Vi fører et omfattende sortiment af både transparent, halvdækkende og heldækkende træmaling. Med den transparente maling opnår du et særdeles flot resultat, hvor du kan følge alle mønstrer og forløb i gulvet. Den transparente træmaling giver et flot naturligt udseende, men den giver ikke samme beskyttelse som den halv- eller heldækkende træmaling. Dog er beskyttelsen mærkbart bedre end almindelig træolie, hvorfor du ej heller skal male så ofte.

Halvdækkende træmaling er mest velegnet til lodret træværk - eksempelvis stakit, gavle og træfacader. Med denne type af træmaling kan du stadig se træets naturlige mønster, og den fungerer som en mellemvej mellem den transparente og heldækkende træmaling.

Du opnår den mest effektive træbeskyttelse med heldækkende træmaling. Træet bliver effektivt beskyttet mod vind og vejr, så du kan nyde træværket længere. Du kan ikke se træets mønster så tydeligt, men du kan dog stadig fornemme teksturen i knasterne og lignende. Bruger du en heldækkende træmaling, skal du ikke male særlig ofte, hvorfor denne type også er den mest populære.

 

Vil du vide mere?

Har du lyst til at modtage kyndig hjælp i forhold til at vælge den rigtige træmaling eller træbeskyttelse, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker på Fyn, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at tage imod dig. Dem finde du i Odense, Ringe, og Svendborg. Vi glæder os til at hjælpe dig og dit træværk.

Kontakt os