Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Specielle Malinger

Hos os I Farve X-perten imødekommer vi ethvert ønske relateret til vores produkter, vi er her for at hjælpe jer med de problemstillinger, I står med, hvad end det måtte være. Da vi er en uafhængig kæde, er vi ikke bundet af et bestemt sortiment, derfor kan vi hurtigt bestille de specielle produkter hjem, der kan hjælpe jer.

Vi guider jer gerne, så i bedst muligt kommer i mål, det kan være i ønsker et konsulent besøg?

I har måske overtaget en stor bygning og har nogle anderledes udfordringer, så sender vi gerne en specialist ud til at vurdere sagen.

Men det kan også være mindre problemer, en overflade der får fugt i kælderen, som skal spærres. En bil der er ridset, hvor i gerne vil have den originale farve. En traktor eller container der skal males, men skal kunne tåle at stå udenfor året rundt. En kalket overflade i nu ønsker at male?

Vi hører mange gode spørgsmål hver dag, så kom endelig med dit.

Kontakt en af vores 3 butikker på Fyn

I kan finde os i Odense, Ringe og Svendborg. Hvor der er uddannet personale i alle afdelinger. Ønsker I et konsulentbesøg, kan I klikke på "book en konsulent" og så skal vi nok kontakte jer. Ellers er I velkomne til at ringe på hhv. 66 14 78 82, 62 22 44 90 eller 62 63 30 14


METAL MALING RUSTBESKYTTENDE

Vi har en special maling til metal udendørs, den kan påføres direkte oven på rust og fås både som alm. Glat maling med glans, men også i en krakeleret version, hvor malingen giver en anderledes overflade. Det kræver dog ikke at der er rust tilstede for at bruge dette produkt, som også stopper effektiv rustdannelse. Den giver beskyttelse mod rust i op til 8 år og rækker 10 m2 pr. L.

Hammerite er en 3-i-1 løsning, den fungere både som rustbeskyttelse, grunder og topmaling.

Den er vandafvisende og derfor ideel at bruge til bl.a. nedløbsrør, låger, stakitter, havemøbler, lamper, tagrender garageport, cykel og anhænger.

Den fås i mange forskellige farver både glat og med hammer effekt.

I Str. 250 ml og 750 ml.

Kontakt os