Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

VI LEVERER INDUSTRIMALING I HELE LANDET


Hos Farve X-perten er vi grossist for Hempel og kan levere industrimaling i hele landet. Vi kan tone alle Hempel-farver i såvel en-kompetente som to-komponetesystemer.

 

En god investering

Fælles for vores industrimaling er høj kvalitet, modstandsdygtighed og holdbarhed. Det betyder, at du kan regne med en langsigtet virkning, og at god industrimaling er en god investering.

Har du brug for hjælp til at vælge? Besøg en af vores butikker på Fyn

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning til vores kunder. I vores butikker i Odense, Ringe, og Svendborg finder du derfor kun dygtige ekspedienter med mange års erfaring inden for malerbranchen. Det er ikke uden grund, at vi er Fyns største uafhængige farvehandel – vi lytter til vores kunders behov og gør en stor og grundig indsats for at efterleve dem.

Vi forhandler desuden en række gulvmalinger, herunder vandige systemer fra Hagmans og Sigma samt opløsningsholdige systemer fra Hempel.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du specialønsker, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 66 14 78 82, inden du besøger os i en af vores butikker.

Kontakt os