Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

BREDT UDVALG AF FACADEMALING


Hos Farve X-perten, Fyns største uafhængige farvehandel, forhandler vi et bredt udvalg af facademaling i forskellige prisklasser. Vi får hovedsageligt leveret vores facademaling fra Sigma, som er førende på markedet og forhandler et meget bredt sortimentsprodukter.

 

Få kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken type facademaling, der egner sig bedst til dit projekt? Hos os gør vi en stor indsats for at rådgive og vejlede, så vores kunder undgår at tage det forkerte valg. Vi lytter interesseret til dine behov og ønsker – og gennem god kommunikation finder vi det helt rigtige til dig.

Vi forhandler en række specialprodukter – både til gør-det-selv-mennesket og den professionelle. Til vores udvalg hører blandt andet Sigmacryl 6, som er godkendt til betonrenovering, diffusionsåbne produkter såsom Siloxon System og KEIM Silikat.

 

Besøg en af vores butikker

Ring til os på 66 14 78 82 og hør mere. Vi har butikker på store dele af Fyn – besøg os i Odense, Ringe, og Svendborg og få gode råd samt vejledning. I hver butik finder du kompetente og erfarne medarbejde, klar til at hjælpe dig med at tage det rigtige valg af maling.

Kontakt os