Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Alt inden for bygningsmaling


Hos Farve X-perten forhandler vi et bredt udvalg af produkter inden for bygningsmaling, der egner sig til alle typer bygninger:

  • Vægmaling: vores hovedleverandør er Sigma, som har et bredt sortiment af vægmalinger i forskellig glans og kvalitet. Yderligere har vi Gjøco Proff-serien samt Plus Malergrossistens sortiment på hylderne.
  • Loftmaling: vi forhandler almindelige loftmalinger i forskellige kvaliteter samt specielle refleks-frie loftmalinger af høj kvalitet, der bør bruges, hvis der er kraftigt lysindfald på lofterne.
  • Panelmaling: vi har markedets bedste PU-forstærkede produkter, som kan anbefales til låger, døre og vinduespladser, hvor der er kraftig belastning. Derudover forhandler vi Torno-serien, der kan bruges både inde og ude. Sidst, men ikke mindst, har vi de lidt billigere typer panelmaling, man bruger til fodlister osv.

Er du i tvivl om, hvilken maling, der egner sig bedst til dit projekt, kan vi effektivt hjælpe dig på vej med gode råd og vejledning. Med afsæt i stor erfaring lytter vi opmærksomt til dine behov og sætter en ære i at efterleve dem.

 

Vi ser frem til se dig i en af vores butikker

Ring til os i dag på 66 14 78 82 eller besøg os i en af vores butikker. Som Fyns største uafhængige farvehandel har vi butikker i Odense, Ringe, og Svendborg. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker!

Kontakt os