Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Bådmaling og bundmaling hos Farve X-perten

Er du på udkig efter bådmaling i absolut topkvalitet? Hos Farve X-perten lagerfører vi de hårdføre produkter fra Hempel, som igennem mange år har specialiseret sig i at lave løsninger, som kan beskytte mod slidende vejr.

Vi har alle deres varer på lager og leverer til private og forhandlere i hele Danmark. Desuden forhandler vi Epifanis og International med udvalgte produkter på hylderne. Du kan altså finde produkter, der imødekommer alle behov i forbindelse med båd- og bundmaling hos os.

 

Robusthed, holdbarhed og kvalitet

Det kan være et omfattende og tidskrævende arbejde at være bådejer, når båden skal gøres klar til sæsonen. Men med den rigtige bådmaling i god kvalitet kan det være meget tilfredsstillende - det er nemlig altid sjovere at bruge tiden på havet end på at male!

Vælger du maling fra Hempel eller fra en af vores andre producenter, er du garanteret en hårdfør og langtidsholdbar løsning. Det sikrer, at din båd klar til at tage imod de udfordringer, havet byder på. Vi forhandler naturligvis bådmaling i forskellige typer, farver og prisklasser.

 

Vil du vide mere?

Som Fyns største uafhængige farvehandel kan du selvfølgelig besøge os flere steder på Fyn. Vi har butik i Odense, Ringe, og Svendborg, hvor vores servicemindede og kompetente medarbejdere er klar til at give kyndig rådgivning.

Har du spørgsmål til vores sortiment inden for bådmaling og bundmaling, er du altid velkommen til at ringe til os på 66 14 78 82. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på den mængde maling, du har brug for til din båd.

Kontakt os