Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Autolak i topkvalitet hos Farve X-perten

Hos Farve X-perten tilbyder vi professionel vandig autolak af den højeste kvalitet til den bedste pris. Derudover forhandler vi også Motip autolak og spraymaling fra Motip.

Spray autolak bruges typisk til at male ridser og skader på bilen, og findes i flere hundrede forskellige farver, så vi kan matche på langt de fleste nyere og ældre biler. Spray autolak findes i et komplet system med primer, maling og klarlak. Er der tale om større områder, eller omlakering af en hel bil forhandler vi den vandige autolak til sprøjtepåføring. Den vandige autolak er nem at arbejde med, og minimerer lugtgener.

 

Farven tones efter din bil

Uanset hvilken farve du er ude efter, har vi hos Farve X-perten den farve, der passer til netop din bil. Vi har et stort udvalg af forskellige farver, og den helt rette farve tones efter farvekoden på din bil, så der ingen forskel bliver at se.

Når du skal male din bil med autolak, anbefaler vi, at du starter med en primer, hvorefter du benytter den tonede basefarve for til sidst at afslutte lakeringen med en klarlak. Ved at benytte disse tre produkter, som alle føres hos Farve X-perten i Svendborg som lagervarer. I de andre 2 butikker, kan det bestilles hjem med kort leveringstid.

 

Vi hjælper dig med at finde den rette farve

Uanset om du skal have repareret nogle få ridser, eller ønsker at male hele din bil, toner vi hos Farve X-perten den rette farve i den rette størrelse til din bil, så du får en perfekt tilpasset farve og mængde til formålet. Vil du vide mere om vores sortiment eller lignende, er du velkommen til at ringe på telefon 62 22 44 90 eller skrive en e-mail til svendborg@farvexperten.dk

 

Kontakt os