Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

UNDGÅ AT TRÆFFE DET FORKERTE VALG, NÅR DU KØBER MALING

Mange oplever, at de kommer til at købe den forkerte maling. Det skyldes måske først og fremmest den øgede nethandel, der gør køb af maling til en ”en-vejs-proces” uden nogen form for kommunikation. Det er vores målsætning at sikre, at vores kunder altid kommer hjem med den helt rigtige maling.

Gennem kommunikation får vi indblik i dine behov, hvorefter vi udarbejder et tilbud, der opfylder dine ønsker.

 

Maling til alle priser – i alle typer

Generelt har vi maling til alle priser. Det betyder, at alle – uanset om man er til gør-det-selv eller har professionel erfaring – kan finde det rigtige hos os.

Vi forhandler en lang række forskellige typer maling til forskellige formål, herunder industrimaling, bådmaling, bygningsmaling, facademaling og meget mere. Kort fortalt tilbyder vi alt inden for indendørs og udendørs maling.

 

Læs mere, ring eller besøg en af vores butikker

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om vores produkter. Du er naturligvis også velkommen til at tage direkte kontakt på telefon 66 14 78 82 – vi giver gerne rådgivning og vejledning med afsæt i vores erfaring.

Som Fyns største uafhængige farvehandel har vi butikker i Odense, Ringe, Bellinge, Svendborg og Middelfart. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker!

Kontakt os