Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

KVALITETSPRODUKTER TIL GRUNDBEHANDLING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TRÆGULVE


Tæpper og gulve findes i Ringe og Svendborg afdelingerne, men vi kører ud med gardin- og tæppebus på hele Fyn! 

 

Hos Farve X-perten fører alle vores butikker Junckers-produkter til grundbehandling og vedligeholdelse af trægulve.

Junckers er endnu en af de gamle danske firmaer. Firmaet har rødder i Køge, hvor det første savværk blev oprettet i 1930. Siden da er det gået fremad med udvikling og produceren af massive trægulve. I dag har firmaet kontorer i det meste af Europa samt dele af resten af verden. Udover trægulve, forbinder de fleste i dag Junckers med deres Blitsa gulvlakker. Blitsa-navnet er sidenhen blevet afløst, men kvaliteten har ikke ændret sig.

 

Fuldt sortiment af lakker og olier

Hos Farve X-perten forhandler vi Junckers fulde sortiment af lakker og olier, med tilhørende vedligeholdelsesprodukter. Lakkerne fra bliver i dag brugt til blandt andet sportshaller, så kvaliteten er i top. 

Foruden Junckers forhandler vi Karhs, Timbermann og Everfloor inden for trægulve samt Wicanders og Scandinova inden for korkgulve.

 

Vi ser frem til at se dig i en af vores butikker

Besøg en af vores tre butikker på Fyn i Odense, Svendborg eller Ringe. Her står passionerede og erfarne ekspedienter klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan også ringe til os på 66 14 78 82, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os