Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Praktiske linoleumsgulve

Hos Farve X-perten forhandler vi linoleumsprodukter i topkvalitet fra kendte mærker som Forbo, Tarkett, DLV og mange andre. Vi tilbyder både linoleum til privat brug - f.eks. lagt som Marmoleum Click samt linoleum til store og små erhvervsopgaver.

 

Slidsstærkt materiale til flere formål

Linoleum er et materiale fremstillet af linolie, harpiks, kalk og kork-, sten- og træmel i forskellige kombinationer på groft lærred af hessian. Det er vævet samt af plantefibre fra juteplanten. Det gør linoleum særdeles slidstærkt, hvorfor det bruges blandt andet som gulvbelægning og som beklædning på f.eks. bordplader.

Linoleum udmærker sig ved at være et naturmateriale, der med den rette - og nemme - vedligeholdelse kan holde i rigtig mange år. Bliver gulvet slidt at se på, kan det hurtigt poleres op igen.

Det er også derfor materialet anvendes på f.eks. sygehuse, skoler og daginstitutioner. Også i private hjem har linoleumsgulve vundet ind. Her er det velegnet i rum med højt slid, og hvor man har fokus på at arbejde med naturmaterialer.

 

Kontakt os for mere information

Hvis du vil vide mere om vores brede udvalg af linoleumsgulve samt andre linoleumsprodukter, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82 (Odense) 62 22 44 90 (Svendborg) eller til at skrive en e-mail til odense@farvexperten.dk / svendborg@farvexperten.dk


Ønsker du kompetent, personlig service i en af vores butikker, kan du besøge Farve X-perten i både Odense, Svendborg og Ringe. Uanset om du kommer i en af vores butikker, eller om du ringer, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.


Marnoleum

Kontakt os