Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

OPLEV DE BEDSTE LAMINATGULVE


Hos Farve X-perten Fyn tilbyder vi salg af markedets bedste laminatgulve. De bedste produkter kræver den bedste ekspertise, og vi leverer gerne begge. Vi sælger laminatgulve til husstande og virksomheder over hele Fyn, og vi kommer desuden gerne på konsulentbesøg i både Odense, Svendborg og Ringe.

 

Praktisk og æstetisk gulv

Laminatgulve leverer levedygtighed og funktionalitet uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Gulvet er opbygget af lag, og består bl.a. af en træfiberplade og en hård belægning. Indimellem lægges desuden et papir-lag, der bestemmer gulvets udseende. Derfor er det også kun din egen fantasi, der sætter grænser for gulvets udtryk. Den hårde overflade er forstærket med aluminiumoxid, der beskytter gulvet fra hverdagens ridser, skrammer og anden brug. Denne overflade gør desuden gulvet hurtigt at rengøre.

Laminatgulv fra markedets bedste producenter

Vi forhandler højtrykslaminat fra Berry Alloc samt laminat fra Falquon. Højtrykslaminat har særdeles lang levetid, og giver et smukt, samlet udtryk i rummet. Udover private hjem, henvender højtrykslaminatgulve fra Berry Alloc sig desuden til befærdede områder - eksempelvis hoteller, kontorer, restauranter og endda lufthavne. De eksklusive laminatgulve fra Falquon passer i alle hjem på tværs af stilarter. Du kan forvente markedets bedste kvalitet fra disse producenter, og vi står desuden klar med kyndig rådgivning i forbindelse med valg af gulvtype.

 

Vil du høre nærmere?

Ønsker du at vide mere om laminatgulve, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 62 63 30 14 (Ringe) / 62 22 44 90 (Svendborg). Du kan desuden skrive en e-mail til ringe@farvexperten.dk / svendborg@farvexperten.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt os