Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Behageligt gulv i kork i boligen?

Søger du et slidstærkt og behageligt gulv, der i høj grad bliver mere populært i danske hjem? Hos Farve X-perten tilbyder vi et bredt udvalg af korkgulv fra nogle af de bedste producenter på markedet. Et korkgulv er typisk opbygget af en vinyloverflade oven på kork, som er bundet sammen af en MDF plade. Gulvene er nemme at lægge for private - også i store flader, og de findes i mange mønstre (typisk i træ og klinker).

 

Korkgulv til private og erhverv

Hos Farve X-perten forhandler vi korkgulve fra blandt andet Wicanders og Scandinova. Alle gulvene har mellem 15 og 25 års slidgaranti.

Korkgulve er de senere år blevet en af de mest anvendte gulvbelægninger i private hjem. Grunden til dette er, at gulvene udmærker sig ved at være meget slidstærke, lyddæmpende og samtidig har det rigtig gode varmeegenskaber.

Gulvet er den type, man lægger, når man ikke ønsker at tænke særligt på vedligeholdelse af sit gulv. Det er desuden særdeles velegnet for folk, som ikke ønsker de lyd-gener, der kan være ved andre hårde belægninger. Korkgulvene i vores sortiment kan med fordel også lægges i kontorer og små butikker.

 

Besøg vores butikker for at se nærmere

Vil du opleve vores sortiment af korkgulve, er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker på Fyn. Dem finder du i både Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82 (Odense) 62 22 44 90 (Svendborg) eller til at skrive en e-mail til odense@farvexperten.dk svendborg@farvexperten.dk.

Kontakt os