Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

KVALITETSPRODUKTER INDEN FOR GULVBEHANDLING


Hos Farve X-perten forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til gulvbehandling. I samarbejde med en række af de førende producenter på markedet tilbyder robuste og holdbare produkter til at holde dine gulve modstandsdygtige og flotte i mange år frem.

 

Trægulve eller korkgulve?

Hvad enten du har trægulve eller korkgulve, tilbyder vi et stort sortiment af lakker og olier og dertilhørende vedligeholdelsesprodukter. Vi forhandler blandt andet produkter fra Junckers, Karhs, Timbermann og Everfloor (trægulve) samt Wicanders og Scandinova (korkgulve). Fælles for disse mærker er en ensartet høj og solid kvalitet.

Udgangspunktet er dine ønsker og behov

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige type gulvbehandling til dine gulve. Med udgangspunkt i en dialog om dine ønsker og behov giver vi dig et enkelt overblik over de bedste muligheder

I vores butikker i Odense, Svendborg og Ringe bliver du mødt af engagerede og hjælpsomme ekspedienter med stor erfaring og fagkundskab inden for blandt andet gulvbehandling.

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 62 63 30 14 – så hjælper vi dig på vej!

Kontakt os