Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Bredt udvalg af flaskevarer hos Farve X-perten

Hos Farve X-perten forhandler vi flaskevarer fra Borup Kemi. Vi har en stor del af deres sortiment såsom terpentin, cellulosefortynder, rense benzin, tøjfarver og mange flere produkter. Ring gerne og hør om vi har varen hjemme eller om vi kan bestille det hjem

 

Fugtfjerner, salmiak og meget andet

Vores sortiment af flaskevarer henvender sig til en bred vifte af forskellige anvendelsesmuligheder. Borup Fugtfjerne er anvendeligt både indendørs og udendørs, hvor det er velegnet som erstatning for vejsalt. Faktisk virker det fire gange så kraftigt som almindeligt vejsalt - og er endda mindre skadeligt for planter. Også indeklimaer kan forbedres med fugtfjerner, som kan afhjælpe kondens og meget andet, der ellers kan resultere i skimmelsvamp, mug og husstøvmider.

Endvidere kan du eddikesyre til afkalkning, salmiakspiritus, kalkfjerner og rustfjerner, citronsyre til afkalkning af glas samt meget andet fra Borup i vores brede udvalg.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores sortiment af flaskevarer fra Borup Kemi, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 63 30 14. Så kan du hurtigt finde ud af, om vi har lige netop det produkt, du søger, på lager. Har vi ikke det, kan vi i de fleste tilfælde skaffe produktet.

Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi en af vores butikker på Fyn, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at give kyndig rådgivning. Vi har afdelinger i Odense, Svenborg, Ringe - vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os