Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Solafskærmning fra Velux hos Farve X-perten

Søger du et effektivt mørklæggende gardin, der også leverer høj energieffektivitet? Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af solafskærmende produkter fra Velux. De producerer nogle af markedets bedste produkter, hvorfor Velux-brandet i dag er særdeles velkendt og synonym med absolut topkvalitet.

Særligt hvis du har et ovenlysvindue fra Velux, er gardinerne en oplagt løsning. Har du ikke et vindue fra Velux, kan du stadig finde gardiner i sortimentet, som leverer høj funktionalitet og flot æstetik. Har du brug for vejledning, kan vi stille vores store kendskab til produkterne til rådighed.

 

Mørklægning og isolering i gardinerne

Fleksibilitet og effektivitet er nøgleord, når vi skal beskrive gardinerne fra Velux. De leverer ikke blot enestående mørklægning, men de kan også forbedre indeklimaet. Det faciliteres bl.a. en aluminiumsbelægning mellem lagene i gardinet, som optimerer isoleringen. Det sikrer en konstant og komfortabel temperatur i rummet.

Den samme alubelægning sikrer også den særdeles effektive mørklægning uanset gardinets dugfarve. Endvidere er gardinerne effektive i brug - de kan nemlig indstilles manuelt fra både top og bund. På den måde kan du altid tilpasse lysindfaldet efter dine nuværende behov. Ønsker du optimal varmebeskyttelse, kan vi også tilbyde udvendige markiser efter bestilling.

 

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du vide mere om vores udvalg af produkter fra Velux, der repræsenterer markedets absolut højeste standarder, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Vi svarer gerne på dine spørgsmål angående produkterne fra Velux.

Du er også velkommen til at besøge vores smilende og kompetente medarbejdere i en af vores butikker på Fyn. De ligger i Odense, Svendborg og Ringe. Her glæder vi os til at tage imod dig, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige solafskærmning til dig.

Kontakt os