Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Vægmaling i topklasse fra Sigma Coatings

Hos Farve X-perten er vi de førende leverandører af malerprodukter fra Sigma Coatings på Fyn. Vores sortiment henvender sig derfor til en række forskellige anvendelsesmuligheder. Det betyder, at uanset hvilket malerprodukt, du søger, kan du finde et produkt i absolut topklasse fra Sigma Coatings.

Har du brug for kyndig rådgivning, stiller vi hos Farve X-perten gerne vores indgående produktkendskab til rådighed for dig. Vi har erfaring med at rådgive både professionelle kunder samt amatører, der ønsker at gøre det selv. 

 

Alt inden for malerprodukter

Sigma Coatings er den næststørste producent af maling i Europa. I Danmark er de dog mest kendt for deres spærrende produkter såvel som deres maling til træ og metal, som er i absolut topklasse. Med et komplet facadesortiment til at runde det af, er Sigma Coatings i stand til at opfylde alle behov, når det gælder malerarbejde.

Hos Farve X-perten kan vi levere alle typer af maling fra Sigma Coatings. Derfor kan du hos os finde komplette løsninger i topkvalitet. Endvidere er flere af produkterne egnet til særlige behov - eksempelvis til rum, der er udsatte for slid. Derfor er maling fra Sigma Coatings også særdeles velegnet til brug på metal og træ. Vores sortiment indeholder desuden også produkter fra en række andre producenter i samme høje kvalitet.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om vores brede sortiment af malerprodukter fra Sigma Coatings, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Du er også velkommen til at besøge os i en af vores forretninger i Odense, Svendborg og Ringe.

Vores medarbejdere har alle indgående kendskab til produkterne fra Sigma Coatings, og vi tager naturligvis gerne imod alle dine spørgsmål. Kom derfor gerne til en af vores butikker, hvis du ønsker kompetent rådgivning.

sigma forhandler Odense

 

Kontakt os