Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Gulvbelægning og monteringsmaterialer fra Scandinova

Søger du en flot og praktisk gulvløsning, der kan anvendes i mange forskellige rum? Scandinova er blandt de største grossister i Danmark inden for gulvbelægning og materialer tilgulvmontering. Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af Scandinova-produkter. Vi har omfattende løsninger til både private kunder, virksomheder og meget andet. Scandinova er vores leverandør af bl.a. vinylclick – både med og uden korkbagside.

Vinyl i click er en særdeles praktisk gulvtype. Den findes desuden i en lang række forskellige udseender, hvorfor det er en meget populær løsning til både private hjem, virksomheder og institutioner m.m.

 

Praktisk gulv med mange anvendelsesmuligheder

Kvalitet og fleksibilitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Sådan tilgår Scandinova deres design og produktion af gulve, hvorfor vi anbefaler disse produkter til en række forskellige behov

og kunder. Scandinovas vinyl i click er designet med et nemt klik-system, således alle kan lægge det - professionelle og amatører. Gulvets hårde og slidstærke overflade gør desuden, at vinylgulvet er flot i rigtig mange år. Med en korkbagside er gulvet lyddæmpende.

Vinylgulvet findes i en bred vifte af farver, mønstre og designs. Du kan altså finde et passende gulv uanset, hvor det skal lægges, og hvilket udtryk du ønsker - hyggeligt, professionelt eller sjovt.

 

Vil du høre mere om gulvbelægning fra Scandinova?

Har du lyst til at se vores udvalg af vinylclick fra Scandinova, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker på Fyn. Dem finder du i Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores servicemindede og kyndige medarbejdere klar til at hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning for dig.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82, hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til produkterne. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Kontakt os