Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Færdige gardinløsninger i topkvalitet

Vil du have en stilfuld og effektiv gardinløsning? Hos Farve X-perten fører vi de færdige gardinløsninger samt stoflængder fra Pagunette. Vores sortiment består af et bredt udvalg af totalløsninger til stue, badeværelse, soveværelse og køkken. Uanset om du er mest til traditionelle og elegante eller moderne og trendy gardiner, kan du finde et passende design fra Pagunette.

 

Gardiner til alle behov

Pagunette er blandt Skandinaviens største gardinproducenter. Alle deres løsninger er gennemførte, og du kan nyde den høje kvalitet i mange år. Gardinerne bærer præg af den skandinaviske designstil, som er velegnet i flere typer af hjem. Vi tilbyder bl.a. følgende produkter fra Pagunette:

  • Foldegardiner
  • Panelgardiner
  • Voksduge
  • Badeforhæng

Endvidere tilbyder vi totalløsningerne fra Pagunette til erhverv. Det indbefatter bl.a. kontorgardiner, hotelgardiner samt gardiner til sundhedssektoren. Ved en sådan løsning kommer vi naturligvis gerne til en afklarende samtale inden, hvor vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre nærmere om de omfattende gardinløsninger fra Pagunette, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82 eller skrive en e-mail til odense@farvexperten.dk. Vi kommer gerne til dit hjem eller din virksomhed for at måle op med henblik på at give et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker og skal bruge. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker på Fyn - Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores kompetente og smilende medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Kontakt os