Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Tæpper og vinyl fra Migadan

Hos Farve X-perten tilbyder vi et bredt sortiment af produkter fra Migadan. Det er en af Danmarks største og hurtigst voksende grossister inden for tæpper, vinyler og kunstgræs. Virksomheden ligger på Fyn, så vi har altid hurtig adgang til nye produkter. Derfor er produkterne fra Migadan særdeles velegnet for kunder, der ønsker hurtig levering samt lav pris - uden at gå på kompromis med udseende og kvalitet.

 

Tæppeløsninger med stor fleksibilitet

Migadans produkter er kendetegnet ved mange anvendelsesmuligheder. De tilbyder en række forskellige løsninger, som henvender sig til både private hjem, virksomheder samt til mere specielle behov. Det gælder eksempelvis, hvis din virksomhed skal bruge en tæppe/gulv-løsning til en messe, hvor produkterne skal kunne leveres hurtigt til lav pris. Til netop dette har Migadan et bredt udvalg af belægninger, som kan imødekomme dine behov.

De tilbyder også vinyler i høj kvalitet. Hos Farve X-perten køber vi disse ind som hele ruller og rester. Derfor kan vi levere vinylerne, så de passer til netop dine ønsker og behov. Uanset om du er professionel eller amatør, kan du finde vinyler hos os. Endvidere fører vi måtter og måtter i ruller fra Migadan, som henvender sig til private samt erhverv.

 

Vil du høre mere om produkterne fra Migadan?

Har du lyst til at opleve vores brede sortiment af produkter fra Migadan, er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker. De ligger i Odense, Svendborg og Ringe, hvor vores servicemindede medarbejdere står klar til at tage imod dig.

Vil du høre mere om vores muligheder for hurtig levering af et Migadan-produkt, er du også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud over telefonen.

Kontakt os