Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Moderne gardiner fra Luxaflex

Morgendagens gardiner bliver fremstillet af Luxaflex. Hos Farve X-perten fører vi et bredt udvalg af produkter fra denne producent. Vores sortiment indeholder flere gardinløsninger, som henvender sig til alle slags vinduestyper, lokaler og behov.

 

Gardinløsninger til alle

Et særligt fokus i designet og produktionen af Luxaflex-produkterne er børnesikkerhed. I deres designfilosofi gælder, at gardinerne kan bruges sikkert i alle hjem og af alle personer. Derfor medfølger der naturligvis en række sikkerhedsanordninger med deres produkter. Vores sortiment består bl.a. af:

  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Liftgardiner
  • Panelgardiner
  • Lamelgardiner
  • Mørklægningsgardiner

Foruden ovenstående gardintyper kan vi tilbyde løsninger med den moderne PowerView motorisering. Disse batteridrevne gardiner kan indstilles fleksibelt i forhold til dagens tidspunkter.

Udover optimalt lysindfald er de intelligente gardiner med til at forbedre energieffektiviteten. Det er bl.a. fordi den naturlige varme fra solopgang og solnedgang udnyttes. Motoriseringen og automatiseringen kan styres via en app eller smart fjernbetjening. 

 

Flere af gardintyperne fra Luxaflex findes i de såkaldte “bottom up / top down” udgaver. De kan placeres midt på vinduet, hvorfra de kan indstilles i både bund og top. Udover høj fleksibilitet kan også denne funktion sikre bedre energieffektivitet, da den kan reducere varmetabet med op til 46%.

 

Vil du vide mere om Luxaflex?

Har du lyst til at opleve vores sortiment af produkter fra Luxaflex, er du velkommen til at besøge en af vores butikker. De ligger med nem adgang fra hele Fyn i Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores smilende og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe professionelle kunder såvel som amatører.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82, hvis du har ubesvarede spørgsmål. Vi svarer gerne på dine spørgsmål med henblik på at finde den bedste skræddersyede løsning for dig.

Kontakt os