Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Keim maling og silikatmaling hos Farve X-perten

Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter fra Keim. Særligt er denne virksomhed kendt for at producere silikatmaling, og de er blandt de absolut førende i verden på dette marked. Vores sortiment indeholder både silikatmaling til indendørs og udendørs brug i et bredt udvalg af farver.

Silikatmaling er blandt de ældste typer af maling, som vi stadig bruger i dag. Denne type af maling er især populær på facader og ydervægge, men den kan med fordel også benyttes på nypudsede vægge indendørs.

 

Maling, der leverer uovertruffen lang levetid

Silikatmaling adskiller sig fra traditionel maling ved, at den trænger direkte ned i underlaget. Den indgår derfor i en uopløselig kemisk forbindelse, som sikrer, at malingen ikke kan skalle af over tid. For at silikatmalingen skaller af, kræver det derfor, at selve underlaget smuldrer. Silikatmalingen fra Keim udskiller desuden ingen skadelige dampe, da silikatmaling ikke indeholder opløsningsmidler. Derfor anbefaler vi den i bygninger, hvor et sundt indeklima er vigtigt.

 Da silikatmaling indgår i underlaget, skaber det derfor ikke en hinde på underlagets overflade. Det sikrer, at vanddamp nemt kan slippe igennem - selvom malingen er vandafvisende - hvilket potentielt kan spare dig for vandskader. Endvidere giver det en flot, kalklignende overflade, som er særdeles robust og holder et pænt udseende i rigtig mange år.

 

Vil du vide mere om silikatmaling fra Keim?

Uanset om du søger traditionel maling eller silikatmaling i absolut topkvalitet, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82, hvis du ønsker kyndig rådgivning.

Endvidere står vores dygtige og servicemindede medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butikker over hele Fyn. Du finder dem i Odense, Svendborg og Ringe. Vi glæder os til at hjælpe professionelle kunder såvel som amatører.

Kontakt os