Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Beskyttende skibs- og yachtmaling fra Hempel

Hos Farve X-perten tilbyder vi et bredt udvalg af produkter fra Hempel. Deres produkter kendetegnes særligt ved at være særdeles modstandsdygtige over for hårdt vejr og vand. Derfor er maling til både og yachts blandt deres absolut mest populære produkter.

Hempel har brugt årtier på at forfine deres fokus, der ligger på at beskytte menneskeskabte strukturer fra de nedbrydende naturkræfter som vind, vand og andre slidende vejrforhold. Derfor er de nu blandt markedets førende malingsleverandører til marine og industri.

 

Modstandsdygtig maling til ude-brug

Vindmøller, fragtskibe og private yachts - produkterne fra Hempel bliver brugt til en række forskellige områder. De har et gennemgående fokus på at skabe miljøvenlige malingsløsninger, hvorfor de altid forsøger at innovere produkterne med henblik på at facilitere miljøvenlige forhold for kunderne - fx reducering af brændstofforbrug og reducere udledning.

Også containermaling er at finde i vores produktsortiment fra Hempel. I forhold til deres maling til containere fokuserer de løbende på at videreudvikle malingens kvalitet, så den passer til de skiftende krav fra branchen. Uanset om det gælder containermaling, skibsmaling og yachtmaling eller vindmøllemaling, er malingen fra Hempel robust og langtidsholdbar med god korrosionsbeskyttelse.

 

Vil du vide mere om Hempels produkter?

Hos Farve X-perten er vi stolte forhandlere af produkterne fra Hempel, som en af ganske få i Danmark. Har du spørgsmål til anvendelsesmulighederne for disse produkter, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du har spørgsmål om den holdbare maling fra Hempel.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Odense, Svendborg og Ringe - altså med nem adgang fra hele Fyn. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Kontakt os