Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Epoxy fra Hagmans Kemi AB

Hagmans Kemi AB fra Sverige er blandt Skandinaviens førende producenter af gulvmaling og gulvbelægninger. Hos Farve X-perten fører vi 1K samt EP-V fra Hagmans. Vi har desuden altid deres standardfarver på lager, hvilket omfatter hvid, lys grå og sort. Endvidere har vi også deres klarlak samt nogle forskellige 2-komponents spartelmasser.

 

Gulvmaling 1K

1-komponent gulvmaling fra Hagmans er en maling i absolut højeste kvalitet. Den er vandbaseret samt baseret på polyuretan og akrylet. Denne maling er udviklet til betongulve, men den kan også bruges på andre overflader - heriblandt både træ og fiberplader. Den kan bruges både indendørs og udendørs, og så er den desuden fugtgennemtrængelig og gulningsbestandig. Glansgraden er ca. 40.

 

Gulvmaling EP-V

EP-V er en 2-komponent og vandbaseret epoxymaling. Den er hovedsageligt udviklet til brug på betongulve, men kan også bruges på fiberplader eller træ.

 

EP-V gulvmalingen er velegnet i private hjem samt handel og industri, der udsættes for let til mellemtung trafik. Skal du eksempelvis bruge en hårdfør gulvmaling, der kan modstå slid fra bl.a. palleløftere og lignende, er EP-V gulvmalingen fra Hagmans Kemi AB særdeles velegnet. Glansgraden er omkring 80.

 

Maling til flere gulvtyper

Produkterne fra Hagmans er foretrukket i en række bygninger, hvor man ønsker en slidstærk løsning, der ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk. Det indebærer bl.a. i Novo Nordisk (EP-V epoxy gulvmaling), Det Kongelige Teater (EP-V klarlak) samt Amalienborg (1K klarlak).

Vil du vide mere om dine muligheder for at få gulvmaling i højeste kvalitet fra Hagmans, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 14 78 82. Du er også velkommen i en af vores butikker i Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe både professionelle kunder samt amatører, der ønsker at gøre det selv.

Kontakt os