Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Kvalitetsmaling fra norske Gjøco

Nogle af de bedste malerprodukter på markedet bliver produceret af norske Gjøco. Siden 1940 har de fremstillet og solgt maling til inde og ude i særklasse, som i dag har gjort firmaet til et af de førende i Skandinavien. Hos Farve X-perten kan vi tilbyde et bredt sortiment af maling fra Gjøco, og du kan finde produkter, der henvender sig til alle behov.

Gjøco har med sin lange historie i Norge udviklet robuste produkter, der kan håndtere vejrforholdene. Produkterne har altså en stærk evne til at modstå vind, vand og kulde - med andre ord; perfekte til det hårde nordiske vejr.

 

Maling til nordiske forhold

Med dybe rødder i Torvikbukt i nærheden af Kristiansund, har Gjøco’s produkter udgangspunkt i den lokale fiskeindustri. Faktisk var virksomhedens første produktsortiment udgjort af fisk som mad, men i 1949 fandt de ud af at tillægge pigment i tillægsproduktet tran. Herved var de i gang som malingsproducenter.

 Produkterne fra Gjøco henvender sig til både professionelle og gør-det-selv personer. Uanset dit håndværksmæssige niveau, vil disse produkter levere høj levetid samt et tilfredsstillende æstetisk resultat i flere år. Denne maling er særligt god til at kunne modstå de mange kolde måneder, der kendetegner det danske vejr.

 

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre nærmere om malerprodukterne i topkvalitet fra Gjøco, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Vores medarbejdere med indgående kendskab til Gjøcos produkter, hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. 

Du er også velkommen til at besøge vores butikker fordelt over hele Fyn - i Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores servicemindede medarbejdere naturligvis også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Kontakt os