Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Tilbehør til hjemmet i topkvalitet fra Gartex

Søger du moderne duge, håndklæder og gardiner til dit hjem eller din virksomhed? Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af produkter fra Gartex. De har hurtigt etableret sig blandt de største gardingrossister i Danmark, og deres produkter bærer præg af kvalitetsmaterialer samt moderne skandinavisk stil.

Gartex arbejder i høj grad ud fra koncepttænkning. Det sikrer, at deres gardiner og andre tekstiler kan sammensættes og udvælges, således at de passer til lige netop dine rum.

 

Moderne kvalitetstekstiler i nordisk stil

I Gartex sortiment finder man varegruppen og undermærket Compliments. Dette brand dækker over en række varer inden for boligtilbehør. Hos Farve X-perten tilbyder vi bl.a. følgende produkter fra Gartex og Compliments:

  • Gardiner
  • Duge
  • Gulvpuder
  • puder
  • Sengetøj
  • Plaider
  • Bruseforhæng

Compliments er henvendt til den kvalitetsbevidste forbruger, der har en holdning til indretning. Gartex designer to kollektioner af Compliments boligtekstiler om året, som tager udgangspunkt i nordiske design-traditioner. Produkterne udvikles af et særdeles kompetent hold af designere og tekstileksperter, der kombinerer den traditionelle nordiske designtradition med de nyeste trends, der præger indretningsstile over hele verden.

Vi tilbyder en bred vifte af boligtekstil-produkter, hvorfor du kan finde komplette løsninger til dit hjem hos os. Vi er desuden også leveringsdygtige i en lang række forskellige gardiner på metermål, så du kan finde en løsning, der imødekommer dine ønsker. Den skarpe profil på både gardinerne samt tekstilprodukterne i Compliments-kollektionerne gør, at forbrugerne har mulighed for at sammensætte løsningerne, så de passer til deres unikke indretningsstil.

 

Besøg vores butikker for at se mere

Har du lyst til at opleve vores udvalg af varer fra Gartex, kan du finde vores butikker over alt på Fyn - nemlig Odense, Svendborg og Ringe. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82, hvis du har spørgsmål til produkterne. Vores servicemindede medarbejdere står klar til at hjælpe både professionelle kunder samt amatører.

Kontakt os