Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Højkvalitets gulvbelægning fra Everfloor

Søger du vinyl, træ- eller laminatgulve i høj kvalitet, der leverer flot udseende og lang levetid til konkurrencedygtig pris, er produkterne fra Everfloor henvendt til dig. Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af gulve fra den danske producent. 

Everfloor er udelukkende en handelsvirksomhed, og de har altså ikke egen produktion. Deres største styrke ligger dog i, at de har stor indsigt i gulvbranchen, hvorfor de altid ved, hvad der rører sig inden for gulvbelægning. Deres udvalg repræsenterer derfor det mest moderne inden for flere praktiske og flotte gulvtyper.

 

Gulv til alle hustyper og behov

Vinylgulv, laminatgulv og trægulv - Everfloor har flere løsninger inden for hver enkelt gulvtype. De kommer i en række forskellige farver, mønstrer og designs, som henvender sig til mange forskellige rum. Alle gulvene er i høj kvalitet, og de leverer flotte udseender i mange år som resultat af en høj slidstyrke.

Skal du bruge noget gulv, der skal matche noget eksisterende, kan du med stor sandsynlighed finde en passende løsning i Everfloors sortiment. Endvidere kan vi inden for 1-3 dage skaffe vinylgulve hjem på mål, når du har valgt ud fra prøverne i vores butik.

 

Vil du vide mere om gulvene fra Everfloor?

Har du lyst til at opleve vores sortiment af produkter fra Everfloor, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 14 78 82. Vi tilbyder kyndig rådgivning, hvis du har spørgsmål.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores butikker på Fyn. Dem finder du i Odense, Svendborg og Ringe, hvor vores smilende og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe professionelle såvel som amatør-kunder. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gulvløsning.

Kontakt os