Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Egetæpper hos Farve X-perten

Produkterne fra Egetæpper i særklasse. Ege er nok den bedst kendte tæppeproducent i Danmark, og de repræsenterer desuden en spydspids i Europa, når det kommer til udvikling og design samt produktion af væg-til-væg tæpper. Tæpperne designes med inspiration fra moderne tendenser i Norden samt en konstant målsætning om at bidrage til en mere miljøvenlig tekstil- og modebranche.

Hos Farve X-perten fører vi et bredt sortiment af tæppefliser, løse tæpper samt væg-til-væg tæpper. Vi stiller naturligvis også gerne vores erfaring til rådighed, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med at finde den helt rigtige løsning for dig.

 

Tæpper til alle formål og behov

Erhverv, private husstande eller noget helt andet - produkterne fra Ege henvender sig til en række forskellige brugsformål. Har du eksempelvis brug for gulvbelægning til erhvervsformål, har Ege en række forskellige løsninger til både små kontorer og store domiciler.

 

Ege er bedst kendte for deres uldtæpper i særklasse, men de tilbyder ligeledes en bred vifte af syntetiske tæpper samt tæpper, som er en blanding af syntetisk materiale og uld. Endvidere har Ege udviklet en række serier af afpassede tæpper, som kan skræddersyes og tilpasses dine præcise mål. Vi er også leveringsdygtige i små stykker tæpper fra Ege, så du kan afdække alle skæve rum og lignende uden spild.

 

Vil du opleve vores udvalg af Ege?

Har du lyst til at se vores brede sortiment af tæpper fra Ege, er du velkommen til at besøge en af vores butikker på Fyn. Du kan finde os i Odense, Svendborg og Ringe. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at tage imod dig. Du er også velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82, hvis du har spørgsmål, som du ønsker svar på. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os