Bestil en gratis opmåling af gulve og gardiner hos dine X-perter!

Tæpper fra Danfloor til alle behov

Søger du et tæppe i høj kvalitet, der ikke går på kompromis med sit æstetiske udtryk? Hos Farve X-perten er vi stolte forhandlere af produkter fra Danfloor. Vi forhandler en række forskellige tæpper - heriblandt væg-til-væg tæpper samt løse tæpper, der henvender sig til både private hjem og til erhvervsbrug.

Danfloor blev grundlagt i 1973 og blev senere en del af den internationale virksomhed Ulster Carpet Mills. Virksomheden har dog stadig hovedsæde i Herning, hvorfor de stadig er dybt influeret af de nordiske tendenser inden for indretning og design.

 

Tæppeløsninger til private og erhverv

Vores sortiment fra Danfloor byder på en række forskellige væg-til-væg tæpper samt løse tæpper, der dækker ethvert tænkeligt behov. Deres produkter lever op til høje æstetiske standarder og kvalitetskrav. Det indebærer bl.a. 10 års “plet-væk” garanti samt flamningsgaranti for udvalgte varer. Endvidere leverer produkterne høj kvalitet 

i forhold til akustik og støjdæmpning, komfort og varme samt gennemgående fokus på miljøvenlighed fra produktion til montering.

Vi tilbyder også et bredt sortiment af produkter fra Danfloor til erhvervsmarkedet - heriblandt tæppefliser. Disse produkter er kendetegnet ved samme høje kvalitet, som også de andre produkter er omfattet af. Løsningerne i vores sortiment er velegnede til både mindre kontorer og større domiciler. Uanset størrelsen på virksomheden tager vi altid en indledende snak, hvor vi finder den helt rigtige løsning for din virksomhed.

 

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du lyst til at høre nærmere om tæpperne fra Danfloor, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82. Du er naturligvis også velkommen i en af vores butikker. Dem finder du i Odense, Svendborg og Ringe - med let adgang fra hele Fyn. Her står vores kompetente og smilende medarbejdere klar til at tage imod dig.

Kontakt os