Stort udvalg af tapeter og vægbeklædning

I vores butikker i Odense, Middelfart, Svendborg og Ringe har vi inspirationsområder med et stort udvalg af tapeter og vægbeklædning til ethvert behov. Har vi mod forventning ikke det, du søger, på hylderne, kan vi næsten levere alt fra dag til dag. Du kan betale i forretningen og få leveret hjemme.

 

Få kompetent hjælp til at finde den helt rigtige løsning

Har du allerede bestemt dig for, hvilken type vægbeklædning, der skal være i din bolig? Eller er du stadig i tvivl? Uanset hvor du står, kan vi effektivt hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi lytter opmærksomt til dine ønsker, guider dig rundt blandt de forskellige muligheder og finder den perfekte løsning til dig.

 

Et smugkig i vores sortiment

Vi har et stort udvalg af både grundet og ugrundet filt i forskellige størrelser (for eksempel 80 g. og 130 g.). Derudover tilbyder vi ugrundet såvel som grundet glasvæv (160 g.) samt savsmuldstapet. Eftersom vi også sælger disse produkter til professionelle malermestre, kan du regne med, at vi kun tilbyder den bedste kvalitet.

 

Kig ind i en af vores fem butikker på Fyn

Som Fyns største uafhængige farvehandel kan du både besøge os i Odense, Middelfart, Ringe, Svendborg og Bellinge – i hver butik møder du passionerede og dygtige ekspedienter, som står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på 66 14 78 82

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvex-perten.dk

Følg med på facebook

16.
November

TORSDAGS TIP Er du træt af dit køkken? I stedet for at købe nyt, så overvej at male dine køkkenlåger. På den måde får du følelsen af, at der er sket noget nyt, køkkenet står skarpere og kan holde endnu flere år før, at du behøver at anskaffe dig et nyt. 😃👍

© Copyright Farve X-perten 2016
Top