Bådmaling af høj kvalitet

Er du på udkig efter bådmaling af kvalitet? Hos Farve X-perten er vi grossist for Hempel – det betyder, at vi har alle deres varer på lager og leverer til private og forhandlere i hele Danmark. 

Desuden forhandler vi Epifanis og International med udvalgte produkter på hylderne.

 

Robusthed, holdbarhed og kvalitet

Det kan være et stort og tidskrævende arbejde for bådejere at gøre båden klar til sæsonen. Men med den rigtige bådmaling kan det være meget tilfredsstillende! Vores sortiment består af holdbar og robust bådmaling af høj kvalitet. Men en gang solid bådmaling er din båd klar til at tage imod de udfordringer, havet byder på.

Vi forhandler naturligvis bådmaling i forskellige typer, farver og prisklasser. Mangler du inspiration, står vi naturligvis klar til at hjælpe med god råd og vejledning.

 

Besøg en af vores butikker – eller ring i dag

Som Fyns største uafhængige farvehandel kan du selvfølgelig besøge os flere steder på Fyn. Vi har butik i Odense, Svendborg, Bellinge, Middelfart og Ringe og glæder os til at opfylde dine ønsker. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du altid velkommen til at ringe til os på 66 14 78 82

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvexperten.dk

Følg med på facebook

22.
January

Indret dit hjem med stemningsskabende tapeter🌴🌵 Tapeter er en flot måde at give personlighed i dit hjem. Gå på opdagelse i vores butikker og find det tapet, der passer hjem til dig.

© Copyright Farve X-perten 2016
Top