Vi leverer industrimaling i hele landet

Hos Farve X-perten er vi grossist for Hempel og kan levere industrimaling i hele landet. Vi kan tone alle Hempel-farver i såvel en-kompetente som to-komponetesystemer.

 

En god investering

Fælles for vores industrimaling er høj kvalitet, modstandsdygtighed og holdbarhed. Det betyder, at du kan regne med en langsigtet virkning, og at god industrimaling er en god investering.

Har du brug for hjælp til at vælge? Besøg en af vores butikker på Fyn

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning til vores kunder. I vores butikker i Odense, Bellinge, Svendborg, Ringe og Middelfart finder du derfor kun dygtige ekspedienter med mange års erfaring inden for malerbranchen. Det er ikke uden grund, at vi er Fyns største uafhængige farvehandel – vi lytter til vores kunders behov og gør en stor og grundig indsats for at efterleve dem.

Vi forhandler desuden en række gulvmalinger, herunder vandige systemer fra Hagmans og Sigma samt opløsningsholdige systemer fra Hempel.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du specialønsker, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 66 14 78 82>, inden du besøger os i en af vores butikker.

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvex-perten.dk

Følg med på facebook

16.
November

TORSDAGS TIP Er du træt af dit køkken? I stedet for at købe nyt, så overvej at male dine køkkenlåger. På den måde får du følelsen af, at der er sket noget nyt, køkkenet står skarpere og kan holde endnu flere år før, at du behøver at anskaffe dig et nyt. 😃👍

© Copyright Farve X-perten 2016
Top