Gulvmaling i professionel kvalitet

Hos Farve X-perten Fyn tilbyder vi professionel gulvmaling i højeste kvalitet. Vi tilbyder gulvmaling til flere gulvtyper og både til erhverv og private hjem i Odense, Svendborg, Ringe og Middelfart samt resten af Fyn.

 

Bring nyt liv i gulvet

Vores sortiment byder på forfriskende, stilfulde og klassiske farver, der alle hører under markedets bedste produkter. Gulvmaling kan give fantastiske resultater, hvis du vælger en god kvalitet, foretager grundig forbehandling og tager imod kyndig rådgivning. Vores sortiment dække de fleste gulvtyper, så uanset om du ønsker ny, hvid maling på fliserne i badeværelset eller en lysegrå udgave til trægulvet i stuen, kan du finde maling i høj kvalitet hos os.

Det bedste resultat med den bedste rådgivning

For at opnå det flotteste resultat med gulvmaling, kræves erfaren og professionel rådgivning. Vores dygtige medarbejdere står klar til at levere kyndig service med et smil. Har du spørgsmål til malingen eller forbehandlingen, har vi den nødvendige viden på området. Vi står klar til at rådgive kunder, der er ganske grønne på området, men vi er også altid med på at tage en professionel snak.

 

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om vores sortiment, eller vil du have gode råd til forbehandling, er du velkommen til at ringe på telefon 66 14 78 82 for at modtage et uforpligtende tilbud. Du kan desuden skrive en e-mail til odense@farvex-perten.dk. Vi er klar til at hjælpe dig til at finde den perfekte gulvmaling.

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvexperten.dk

Følg med på facebook

22.
January

Indret dit hjem med stemningsskabende tapeter🌴🌵 Tapeter er en flot måde at give personlighed i dit hjem. Gå på opdagelse i vores butikker og find det tapet, der passer hjem til dig.

© Copyright Farve X-perten 2016
Top