Alt inden for bygningsmaling

Hos Farve X-perten forhandler vi et bredt udvalg af produkter inden for bygningsmaling, der egner sig til alle typer bygninger:

  • Vægmaling: vores hovedleverandør er Sigma, som har et bredt sortiment af vægmalinger i forskellig glans og kvalitet. Yderligere har vi Gjøco Proff-serien samt Plus Malergrossistens sortiment på hylderne.
  • Loftmaling: vi forhandler almindelige loftmalinger i forskellige kvaliteter samt specielle refleks-frie loftmalinger af høj kvalitet, der bør bruges, hvis der er kraftigt lysindfald på lofterne.
  • Panelmaling: vi har markedets bedste PU-forstærkede produkter, som kan anbefales til låger, døre og vinduespladser, hvor der er kraftig belastning. Derudover forhandler vi Torno-serien, der kan bruges både inde og ude. Sidst, men ikke mindst, har vi de lidt billigere typer panelmaling, man bruger til fodlister osv.

Er du i tvivl om, hvilken maling, der egner sig bedst til dit projekt, kan vi effektivt hjælpe dig på vej med gode råd og vejledning. Med afsæt i stor erfaring lytter vi opmærksomt til dine behov og sætter en ære i at efterleve dem.

 

Vi ser frem til se dig i en af vores butikker

Ring til os i dag på 66 14 78 82 eller besøg os i en af vores butikker. Som Fyns største uafhængige farvehandel har vi butikker i Odense, Ringe, Svendborg, Bellinge og Middelfart. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker!

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvex-perten.dk

Følg med på facebook

16.
November

TORSDAGS TIP Er du træt af dit køkken? I stedet for at købe nyt, så overvej at male dine køkkenlåger. På den måde får du følelsen af, at der er sket noget nyt, køkkenet står skarpere og kan holde endnu flere år før, at du behøver at anskaffe dig et nyt. 😃👍

© Copyright Farve X-perten 2016
Top