Alt inden for bygningsmaling

Hos Farve X-perten forhandler vi et bredt udvalg af produkter inden for bygningsmaling, der egner sig til alle typer bygninger:

  • Vægmaling: vores hovedleverandør er Sigma, som har et bredt sortiment af vægmalinger i forskellig glans og kvalitet. Yderligere har vi Gjøco Proff-serien samt Plus Malergrossistens sortiment på hylderne.
  • Loftmaling: vi forhandler almindelige loftmalinger i forskellige kvaliteter samt specielle refleks-frie loftmalinger af høj kvalitet, der bør bruges, hvis der er kraftigt lysindfald på lofterne.
  • Panelmaling: vi har markedets bedste PU-forstærkede produkter, som kan anbefales til låger, døre og vinduespladser, hvor der er kraftig belastning. Derudover forhandler vi Torno-serien, der kan bruges både inde og ude. Sidst, men ikke mindst, har vi de lidt billigere typer panelmaling, man bruger til fodlister osv.

Er du i tvivl om, hvilken maling, der egner sig bedst til dit projekt, kan vi effektivt hjælpe dig på vej med gode råd og vejledning. Med afsæt i stor erfaring lytter vi opmærksomt til dine behov og sætter en ære i at efterleve dem.

 

Vi ser frem til se dig i en af vores butikker

Ring til os i dag på 66 14 78 82 eller besøg os i en af vores butikker. Som Fyns største uafhængige farvehandel har vi butikker i Odense, Ringe, Svendborg, Bellinge og Middelfart. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker!

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvexperten.dk

Følg med på facebook

22.
January

Indret dit hjem med stemningsskabende tapeter🌴🌵 Tapeter er en flot måde at give personlighed i dit hjem. Gå på opdagelse i vores butikker og find det tapet, der passer hjem til dig.

© Copyright Farve X-perten 2016
Top