Personligt gulv i hverdagen

Hos Farve X-perten Fyn er vi eksperter i salg af vinylgulve. Gulvets opbygning giver dig mulighed for at være kreativ, og har desuden en hårdfør overflade. Vi tilbyder vinylgulve i private hjem og virksomheder i Odense, Svendborg, Ringe, Middelfart og resten af Fyn.

 

Praktisk gulv i dit design

Vinylgulv er opbygget i lag-struktur. Det består af ren PVC eller med en kerne i kork, der sørger for en behagelig, naturlig fjedring, hvilket skåner ryg og led. Korklaget har desuden en isolerende effekt. Vi forhandler gulve fra Migadan, der producerer markedets flotteste, mest spændende og holdbare vinylgulve.

 

Den hårdføre lag-konstruktion i PVC-materialet giver desuden vinylgulve en levetid på cirka 30 år. Du vil ikke opleve, at gulvet kommer til at se ridset eller skadet ud. Derfor indgår denne gulvtype

særdeles godt, hvor mange mennesker færdes, eller hvor børnefamilier skal have mulighed for leg og brug uden store hensyn.

 

Et alsidigt gulv til alle formål

Vinylgulve kan indgå i alle former for bygninger - bl.a. kontorer, institutioner og naturligvis private hjem. Fordelene er nemlig mange herved, og du kan eksempelvis også lægge vådrumsvinyl i badeværelset. Den praktiske overflade er desuden særdeles nem at rengøre, da den ikke indeholder revner eller samlinger. Hos Farve X-perten står vi klar med erfaren rådgivning til pleje og rengøring af dit vinylgulv.

 

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om vinylgulve, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 62 63 30 14 eller skrive en e-mail til ringe@farvexperten.dk. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

 

 

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvexperten.dk

Følg med på facebook

22.
January

Indret dit hjem med stemningsskabende tapeter🌴🌵 Tapeter er en flot måde at give personlighed i dit hjem. Gå på opdagelse i vores butikker og find det tapet, der passer hjem til dig.

© Copyright Farve X-perten 2016
Top