Kvalitetsprodukter til grundbehandling og vedligeholdelse af trægulve

Hos farve X-perten fører alle vores butikker Junckers-produkter til grundbehandling og vedligeholdelse af trægulve.


Junckers er endnu en af de gamle danske firmaer. Firmaet har rødder i Køge, hvor det første savværk blev oprettet i 1930. Siden da er det gået fremad med udvikling og produceren af massive trægulve. I dag har firmaet kontorer i det meste af Europa samt dele af resten af verden. Udover trægulve, forbinder de fleste i dag Junckers med deres Blitsa gulvlakker. Blitsa-navnet er sidenhen blevet afløst, men kvaliteten har ikke ændret sig.

 

Fuldt sortiment af lakker og olier

Hos Farve X-perten forhandler vi Junckers fulde sortiment af lakker og olier, med tilhørende vedligeholdelsesprodukter. Lakkerne fra bliver i dag brugt til blandt andet sportshaller, så kvaliteten er i top. 

Foruden Junckers forhandler vi Karhs, Timbermann og Everfloor inden for trægulve samt Wicanders og Scandinova inden for korkgulve.

For at se mere om Junckers KLIK HER.

 

Vi ser frem til at se dig i en af vores butikker

Besøg en af vores fem butikker på Fyn i Odense, Bellinge, Svendborg, Middelfart eller Ringe. Her står passionerede og erfarne ekspedienter klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan også ringe til os på 62 63 30 14, hvis du har spørgsmål.

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvex-perten.dk

Følg med på facebook

16.
November

TORSDAGS TIP Er du træt af dit køkken? I stedet for at købe nyt, så overvej at male dine køkkenlåger. På den måde får du følelsen af, at der er sket noget nyt, køkkenet står skarpere og kan holde endnu flere år før, at du behøver at anskaffe dig et nyt. 😃👍

© Copyright Farve X-perten 2016
Top