Tæpper og gardiner af høj kvalitet

Vi forhandler væg-til-væg-tæpper – vores hovedleverandører er Egetæpper, Danfloor, Megadan, Linoleum, Scandinova og Everfloor. Fællesnævneren er høj kvalitet – og så er der mulighed for forskellige afpassede tæpper i mange forskellige farver og designs. Kort sagt sigter vi efter at kunne imødekomme ethvert behov.

Inden for gardiner tilbyder vi blandt andet kvalitetsprodukter fra Gartex (nordisk design, høj kvalitet) og Pargunella (færdige gardinløsninger, lækker kvalitet) samt solafskærmning fra Velux og Luxaflex.

 

I uld eller syntetisk? Design dit eget tæppe

Flere af vores tæpper og gardiner er også velegnet til børn og unge. Tæpperne kommer både i uld og syntetisk. Vores leverandører af disse tæller blandt andet Kreatex, C. Olesen, Linie Design, HC Tæpper og Polytuft. 

Hos Ege Tæpper kan du ”designe” dit eget tæppe. Hvis du for eksempel ønsker et stjerneformet tæppe, kan du få det lavet, lige som du vil have det. Ring til os og hør mere.

 

Besøg Fyns største uafhængige farvehandel

Vi har fem butikker på Fyn, så du kan besøge os i både Odense, Bellinge, Svendborg, Ringe og Middelfart. I hver butik står dygtige ekspedienter klar med gode råd og vejledning. Du kan desuden ringe til os på 62 63 30 14 og få svar på eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til hjælpe dig med dit projekt!

Farve X-perten

Klokkestøbervej 12
5230 Odense M.

+45 66 14 78 82
odense@farvexperten.dk

Følg med på facebook

22.
January

Indret dit hjem med stemningsskabende tapeter🌴🌵 Tapeter er en flot måde at give personlighed i dit hjem. Gå på opdagelse i vores butikker og find det tapet, der passer hjem til dig.

© Copyright Farve X-perten 2016
Top